Peter Pedal

Er en Animation film instrueret af Matthew O'Callaghan med skuespillerne David Cross, Eugene Levy, Michael Sorich, Kaya Brüel fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
119 kr Altid Se nu

Plot

Her kan du se, hvordan den nysgerrige lille abe, der er vild med at gå på opdagelse, møder manden med den gule hat første gang og ender med at følge med ham til den store by.Peters nysgerrighed fører til en masse problemer – og sjov – for ham selv og hans nye menneskeven. Verdens mest drillesyge abe er ude af junglen, ude i byen og ude på nye eventyr! Peter Pedal er spækket med sjov, spænding og dejlige eventyr, som gang på gang får dig til at grine, så tårerne triller!!

Peter Pedal

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Curious George
Instruktør Matthew O'Callaghan
Udgivelsesår 2006
Tags familie(family), Museum, jungle, Fragt skib(cargo ship), abe(monkey), ballon(balloon), produkt placering(product placement), forudsigelse(prediction), nysgerrighed(curiosity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film