How to Lose Friends and Alienate People

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Robert B. Weide med skuespillerne Chris O'Dowd, Danny Huston, Toni Collette, Julia West fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu
109 kr Altid Se nu

Plot

Sidney Young kæmper med at tilpasse sig sit nye job på det højt profilerede amerikanske blad Sharps Magazine. Den lille mand skal dække de kendte og arbejder sig vej til toppen af New Yorks glamour-liv. Han skyer absolut intet i forhold til, hvordan historien kommer i hus ? om han så skal tage en gris med til en fest. Efterhånden må han dog sande, at det ikke er helt ligetil at begå sig.

How to Lose Friends and Alienate People

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel How to Lose Friends & Alienate People
Instruktør Robert B. Weide
Udgivelsesår 2008
Tags fiasko(failure), stjerne(starlet)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film