Far Til Fire - I Stor Stil

Er en Familie , Komedie film instrueret af Claus Bjerre med skuespillerne Niels Olsen, Christine Albrechtslund, Anna Bård, Sidse Mickelborg fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Far til fire er på vej til Bornholm, men så får de pludselig at vide at onkel Anders har arvet et gods. Derfor går turen nu til Fyn i stedet og det bliver næsten rent Morten Korch. Dette er nu ikke helt dårligt, med helt og skurke, hvor ingen er i tvivl om hvem der er hvem. Von Grissenfeldt og onkel Anders kan begge arve godset, men for at få det afgjort, bliver det bestemt at de skal dyste. Tre dueller skal de igennem. Far taber i sin, mens Søs og onkel Anders vinder deres. Gyselige Grissenfelt forhindre onkel Anders i at møde op til sidste dyst, men så træder grev Anders i karakter. Han er et spøgelse der siden 1500-tallet har gået hvileløst rundt på slottet.

Far Til Fire - I Stor Stil

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Far til fire - i stor stil
Instruktør Claus Bjerre
Udgivelsesår 2006
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere