Valentine's Day

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Garry Marshall med skuespillerne Topher Grace, Julia Roberts, Katherine LaNasa, Jamie Foxx fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

På 'Valentine's Day' vækker Reed sin kæreste, Morley, da han placerer en ring på hendes finger og derefter frier til hende. Morley accepterer frieriet, og Reed er naturligvis ekstatisk. Hun er overrasket, for så længe har de heller ikke kendt hinanden. Nyheden om Reeds forlovelse bliver i starten mødt af skepsis af hans bedste ven, Julia. Julia underviser 5. klasses elever, og én af dem er Edison. Den 10-årige er alvorligt lun på én i klasseværelset og spekulerer nu på, hvordan han kan gøre bedst opmærksom på det. Felicia er kæreste med Willy. De bliver interviewet af den lokale tv-stations reporter Kelvin.

Valentine's Day

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Valentine's Day
Instruktør Garry Marshall
Udgivelsesår 2010
Tags Kys(kiss), flere historier(multiple storylines), aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, gift par(married couple), Blomsterhandler(florist), blomst(flower), Valentine, enkelt(single), valentine's dag(valentine's day)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film