kald mig bare aksel

Er en Familie , Diverse, Drama film instrueret af Pia Bovin med skuespillerne Jesper Lohmann, Nour El-Foul, Sarah Boberg, Petrine Agger fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det er ikke så fedt at hedde Aksel og holde af frikadeller, når man heller vil være som boligblokkens seje muslimske dreng, der går med halskæde og siger dødsmarte ting på arabisk. Det er heller ikke fedt at skulle i Klubben hele ugen i stedet for at være på efterårsferie. Og så havne på hold med Annika og Fatima, der vil synge tøsesange til Klubbens Melodi Grand Prix. Men når der kommer en herreløs hund i vejen, og Fatima får husarrest - så må der handles. Det gør så Aksel, der går ind i en helt ukendt verden af ritualer og leveregler. Han ordner det med hunden, Fatima og sangkonkurrencen, og resten af ferien på sin helt egen måde.

kald mig bare aksel

Detaljer

Genre Familie , Diverse, Drama
Originaltitel kald mig bare aksel
Instruktør Pia Bovin
Udgivelsesår 2002
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere