Maudie

Er en Romantik, Biografi, Drama film instrueret af Aisling Walsh med skuespillerne Lisa Machin, Lawrence Barry, Kari Matchett, David Feehan fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
139 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
139 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

En gigtplaget kvinde arbejder som husholderske hos en gnaven fisker. Samtidig dyrker hun sin interesse for maleri. Med tiden bliver hendes malerier et tilløbsstykke.

Maudie

Detaljer

Genre Romantik, Biografi, Drama
Originaltitel Maudie
Instruktør Aisling Walsh
Udgivelsesår 2017
Tags mand kvinde forholdet(male female relationship), kvinde direktør(woman director), Canada, Romance, kunst(art), handicap(disability)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere