The Loft

Er en Romantik, Kriminal, Thriller film instrueret af Erik Van Looy med skuespillerne Matthias Schoenaerts, Rachael Taylor, Robert Wisdom, Kali Rocha fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Fem gifte mænd, lejer sammen en penthouselejlighed, hvor de i al hemmelighed kan medbringe deres elskere og udleve deres fantasier. Der bliver dog sat en alvorlig stopper for deres eskapader, da de en dag finder en død pige i lejligheden, og der går ikke lang tid, før de indser at én i gruppen må være involveret i mordet.

The Loft

Detaljer

Genre Romantik, Kriminal, Thriller
Originaltitel The Loft
Instruktør Erik Van Looy
Udgivelsesår 2014
Tags mord(murder), spænding(suspense), lejlighed(apartment), mand venskab(male friendship), Kærlighed affære(love affair), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair), mord mysterium(murder mystery)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film