barbie og hendes søstre i et hesteeventyr

Er en Familie , Animation film instrueret af Kyran Kelly med skuespillerne Claire Corlett, Peter Kelamis, Ashlyn Drummond, Kazumi Evans fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

Barbie og hendes søstre drager af sted til Schweiz og tager på eventyr i de majestætiske Alper, hvor de er glade for at tilbringe sommeren på en sjov rideskole! Søstrenes ferie får en lidt turbulent start, men da Barbie opdager en mystisk vild hest i skoven, begynder deres ferie at blive virkelig magisk.

barbie og hendes søstre i et hesteeventyr

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel barbie og hendes søstre i et hesteeventyr
Instruktør Kyran Kelly
Udgivelsesår 2013
Tags Barbie, hesteryg ridning(horseback riding), hest Ranch(horse ranch)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film