Game Change

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Jay Roach med skuespillerne Julianne Moore, Ron Livingston, Ed Harris, Sarah Paulson fra 2012

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

I 2008 bliver John McCain nomineret som republikansk præsidentkandidat, men alle meningsmålerne giver sejren til Barack Obama. Overbevist om at McCain umuligt kan overhale Obama med den gængse vicepræsidentkandidat og i håbet om at vinde stemmer tilbage, falder valget på den karismatiske guvernør Sarah Palin. Primært fortalt af McCains strateg Steve Schmidt, som var fortaler for Palin men senere fortrød sit valg, giver Game Change os et indblik i den historiske valgkamp, det intense menneskelige drama, de kritiske beslutninger truffet bag lukkede døre og hvordan en nations ledere bliver valgt.

Game Change

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel Game Change
Instruktør Jay Roach
Udgivelsesår 2012
Tags formand valg(president elections), republikanske part(republican party)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film