Lady Macbeth

Er en Romantik, Drama film instrueret af William Oldroyd med skuespillerne Cosmo Jarvis, Ian Conningham, Golda Rosheuvel, Naomi Ackie fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Vi følger den unge kvinde Katherine, som bliver tvunget ind i et ægteskabsforhold. Manden behandler hende uretfærdigt, men en dag møder hun den unge Sebastian. De indleder en affære og bliver senere forelsket. For at de kan være sammen, bliver Katherine nu nødt til at komme ud af ægteskabet.

Lady Macbeth

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Lady Macbeth
Instruktør William Oldroyd
Udgivelsesår 2017
Tags arrangeret ægteskab(arranged marriage), brudgom(groom), ældre mand yngre kvinde forholdet(older man younger woman relationship), falsk beskyldninger(false accusations), gravid kvinde(pregnant woman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere