yankee-ridderen

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Tay Garnett med skuespillerne Joseph Vitale, Jimmy Hawkins, William Bendix, Ann Carter fra 1949

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Hank Martin arbejder som smed i starten af det forrige århundrede. En dag bliver han slået bevidstløs og vågner op i Camelot i det 6. århundrede. Takket være amerikansk knowhow bliver crooneren udråbt som overtroldmand og får tilladelse til at lære kongens smukke niece, Rhonda Fleming, nogle yderste nutidige romantiske trick. Men Hank løber ind i problemer, da han krydser magiske klinger med den magtfulde Merlin og udfordres af Sir Lancelot til at duellere om den smukke prinsesses hånd.

yankee-ridderen

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie
Originaltitel yankee-ridderen
Instruktør Tay Garnett
Udgivelsesår 1949
Tags England, middelalderlige gange(medieval times), Connecticut
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film