Get Shorty

Er en Thriller film instrueret af Barry Sonnenfeld med skuespillerne John Travolta, Renee Props, Jeffrey J. Stephen, Jacob Vargas fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Chili er en cool lånehaj, der er kommet til Hollywood for at opkræve en mindre gæld, men ender med 300.000 dollars på lommen. Her har han chancen for at begynde et nyt liv. Sammen med Harry Zimm, en desperat producer med et stort pengeproblem og Karen, en B-film skuespillerinde, der trænger til luftforandring – skal han have fat på ”shorty” alias Martin Weir, som kan trække penge til ethvert projekt. Men først skal fortidens bånd kappes og Harrys gamle pengemand lige klares…

Get Shorty

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel Get Shorty
Instruktør Barry Sonnenfeld
Udgivelsesår 1995
Tags stof(drug), penge(money), gæld(debt), gangster, baseret på roman(based on novel), Mafia, mord(murder), vold(violence), gambling, job, Hollywood, rejse(travel), gangster(mobster), kriminalitet(crime), Miami, Business, con, producent(producer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film