My Big Fat Greek Wedding

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Joel Zwick med skuespillerne John Corbett, Nia Vardalos, Michael Constantine, Fiona Reid fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Familien Portokalos er bekymrede for deres datter, Toula. Toula er 30 år gammel og stadig ugift. Det går ikke, og Toula er også parat til et kursskifte. Hun har indtil nu arbejdet i familierestauranten, Dancing Zorba's, men begynder nu i stedet at arbejde på sin tantes rejsebureau. Her møder hun gymnasielæreren, Ian Miller, som hun straks forelsker sig i. Men Ian er høj, smuk og aldeles ikke græsk. Toula er usikker på, hvad hendes fader vil synes mindst om - at Ian er "ugræsk" eller, at han er vegetar. Men dette får pludselig mindre betydning, da Ian frier til hende. Spørgsmålet er nu, om hun kan få ham døbt i den græsk ortodokse kirke og ikke mindst få sin families accept - og i sidste ende det helt store græske bryllup!

My Big Fat Greek Wedding

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel My Big Fat Greek Wedding
Instruktør Joel Zwick
Udgivelsesår 2002
Tags familie(family), USA, Midlife krise(midlife crisis), fremmedhad(xenophobia), patriarken(patriarch), forældre børn forholdet(parents kids relationship), Grækenland(greece), bryllup(wedding), Restaurant, Dårlig svigermor(bad mother-in-law), forældre-in-law(parents-in-law), kultur sammenstød(culture clash), svigermor(mother-in-law), svigersøn(son-in-law), svigerfar(father-in-law), Dårlig svigerfar(bad father-in-law), græsk(greek)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film