prinsessen holder fridag

Er en Romantik, Komedie film instrueret af William Wyler med skuespillerne Eddie Albert, Paola Borboni, Gianna Segale, Alfredo Rizzo fra 1953

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Audrey Hepburn i sin første hovedrolle som blev belønnet med en Oscar. 'Prinsessen holder fridag' blev nomineret til ti Academy Awards, og Audrey Hepburn vandt en Oscar for sin rolle som en moderne prinsesse der gør oprør mod sine forpligtelser som kongelig og opdager Rom på egen hånd. Hun møder Gregory Peck, en amerikansk pressemand, der foregiver at han ikke kender hendes sande identitet i håbet om at få en solohistorie. Hans plan går dog i vasken da de bliver forelskede. Eddie Albert bidrager til morskaben som Peck's sorgløse kameramand. En romantisk komedie der er smukt instrueret af William Wyler og en af de mest underholdende film der nogensinde er lavet.

prinsessen holder fridag

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel prinsessen holder fridag
Instruktør William Wyler
Udgivelsesår 1953
Tags fotografering(photography), dans(dance), forbudt Kærlighed(forbidden love), Rom(rome), båd(boat), hemmelighed identitet(secret identity), intelligens(intelligence), ambassade(embassy), pligt(duty), sightseeing
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film