silkevejen

Er en Diverse, Drama film instrueret af Jytte Rex med skuespillerne Niels Barfoed, Louise Mieritz, Bodil Jørgensen, Ellen Hillingsø fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Silkevejen er et portræt af en sjæl i færd med at forsvinde. En smuk sanselig historie, hvor kærlighed og ømhed er i centrum. En kvindelig billedkonservator har gennem sine restaureringer af renæssancemalerier og sin fascination af renæssancemalerinden Sofonisba Anguissola været i kontakt med andre tider. Nu er hun alvorligt syg og befinder sig i den særlige tilstand, der ligger på grænsen mellem tid og rum, mellem liv og død. Hun er skiftevis nærværende og uklar. Sanselige intuitive indtryk og samtaler med hendes afdøde mand blander sig med den sidste rest af forbindelse til den jordiske verden. Rejsen mod det ukendte giver plads til ny erkendelse og indsigt. Tid og rum smelter sammen i en ny bevidsthed.

silkevejen

Detaljer

Genre Diverse, Drama
Originaltitel silkevejen
Instruktør Jytte Rex
Udgivelsesår 2004
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere