ringer, the

Er en Sport, Komedie film instrueret af Barry W. Blaustein med skuespillerne Terry Funk, Johnny Knoxville, Steve Levy, Katherine Heigl fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Kontorslaven Steve Barker får et økonomisk problem, da hans uforsikrede gartner klipper et par fingre af - ved græsslåning. Det bliver ikke bedre, da Steve søger hjælp hos sin onkel Gary, der har et lignende problem - med mafiaen. Men Gary får den vildeste idé - Steve skal bare melde sig til handicap-OL som udviklingshæmmet atlet og derefter vinde det hele, så de kan score kassen hos bookmakerne. Men til trods for et intenst forarbejde afsløres han alligevel af sine holdkammerater, der både ydmyger og gennemskuer ham på ca. 5 sekunder. Der er dog ingen der sladrer, for gutterne ser en sjælden mulighed for at få holdets stjerne, den arrogante Jimmy, ned med nakken, men selvfølgelig går intet helt som planlagt.

ringer, the

Detaljer

Genre Sport, Komedie
Originaltitel ringer, the
Instruktør Barry W. Blaustein
Udgivelsesår 2005
Tags Sport, Onkel(uncle), taber(loser), operation, finger, plæneklipper(lawnmower), særlige OL(special olympics)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film