husmandstøsen

Er en Familie , Diverse, Drama film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Ib Schønberg, Betty Helsengreen, Svend Methling, Ebba Thomsen fra 1952

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Helga er tjenestepige på en gård, hvor hun bliver forført af sin husbond, Per Mortensen. Da det viser sig, at hun er med barn, får hun en drøj tid blandt egnens beboere.Per nægter ovenikøbet at være far til barnet. Hendes forældre har ikke råd til at beholde barnet, så hun forsøger at gå rettens vej - uden resultat. Heldigvis får hun en ny tjenesteplads på Torpegaarden, hvor hun trives godt. Specielt har hun et godt øje til sønnen på gården, Gudmund. Han synes også godt om den unge pige.

husmandstøsen

Detaljer

Genre Familie , Diverse, Drama
Originaltitel husmandstøsen
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1952
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere