Emil fra Lønneberg

Er en Familie , Drama film instrueret af Olle Hellbom med skuespillerne Allan Edwall, Emy Storm, Maud Hansson, Carsta Löck fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Gense Emils mest fantastiske numre, som fx da han stak hovedet ned i suppeterrinen og ikke kunne få det op igen. Eller da han hejste sin lillesøster Ida op i flagstangen, eller den nat, han ville fange en rotte, men satte fælden ved sin fars sko, så han fik tåen i klemme. Og den jul han inviterede alle fra fattighuset til gilde, mens forældrene var ude. Emil laver alle de numre, som vi enten selv har lavet eller følt trang til at gøre.

Emil fra Lønneberg

Detaljer

Genre Familie , Drama
Originaltitel Emil i Lönneberga
Instruktør Olle Hellbom
Udgivelsesår 1971
Tags familie(family), far-søn forholdet(father-son relationship), baseret på roman(based on novel), Dårlig held og lykke(bad luck), shenanigan, Astrid Lindgren, baseret på en børns bog(based on a children's book), klodset Fellow(clumsy fellow), suppenschüssel
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film