Gnompatruljen

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Peter Lepeniotis med skuespillerne Becky G, Salli Saffioti, Josh Peck, Patrick Stump fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film
- Dansk
- Engelsk
99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Chloe og hendes mor skal flytte igen! De tvinges til at flytte ind i et faldefærdigt, gammelt hus, som er fyldt med havenisser. Chloe opdager snart, at huset skjuler en skræmmende, stor hemmelighed. Mens de er alene hjemme efter skole, opdager Chloe og hendes nysgerrige nabo Liam, at havenisserne rent faktisk er levende! Det viser sig, at havenisserne i årevis har beskyttet planeten mod nogle faretruende, små monstre, der hedder troggs og har invaderet huset gennem en portal fra en anden verden. Da det eneste, der kan stoppe troggsene, falder i de forkerte hænder i skolen, må Chloe og Liam slå sig sammen med den brogede flok havenisser for at bekæmpe invasionen og redde verden!

Gnompatruljen

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Gnome Alone
Instruktør Peter Lepeniotis
Udgivelsesår 2017
Tags teenage Pige(teenage girl), 3D, haven GNOME(garden gnome), teenage knuse(teenage crush), flytning(moving), høj skole studerende(high school student), populære pige(popular girl), overnaturlige væsen(supernatural creature), teenage hovedpersonen(teenage protagonist), animere statue(animate statue), knuse på pige(crush on girl)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere