The Enigma Of Kaspar Hauser

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Werner Herzog med skuespillerne Brigitte Mira, Andi Gottwald, Otto Heinzle, Florian Fricke fra 1974

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

Dette er fortællingen om et mysterium uden modstykke baseret på den sande historie om Kaspar Hauser. I Nürnberg i 1828 dukker Hauser pludselig op som ud af det blå uden andet end en underlig besked på sig. Han kan knap nok tale eller for den sags skyld gå og bliver et besynderligt spørgsmålstegn for byens indbyggere. Da det endelig lykkes ham at lære at kommunikere med mennesker, fortæller han, at han har siddet spærret inde, så længe han kunne huske. Hvordan kan denne sjældne skæbne integreres i et samfund? Svaret og resultatet er slående. Kaspar Hauser modtog tre priser ved filmfestivalen i Cannes og er fortsat en stor succes for Herzog, som har modtaget lutter hyldest.

The Enigma Of Kaspar Hauser

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel Jeder Für Sich Und Gott Gegen Alle
Instruktør Werner Herzog
Udgivelsesår 1974
Tags befrielsen(liberation), nürnberg(nuremberg), nysgerrig(curious)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere