The Andromeda Strain

Er en Thriller film instrueret af Robert Wise med skuespillerne Glenn Langan, George Mitchell, Kate Reid, Arthur Hill fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En militær rumsonde falder ned i nærheden af en lille by i New Mexico. Et hold soldater bliver sendt ud for at hente den hjem, men man hører intet fra dem. Det viser sig, at sonden har haft "noget" med fra rummet. Hvad det end er - en sygdom, eller en organisme - så har det slået alle byens beboere ihjel. Undtagen to: En gammel man og en baby. Et hold forskere bliver samlet i et tophemmeligt laboratorium i Nevada for at finde ud af, hvad der er sket. Men tiden er knap og hele menneskeheden er i fare.

The Andromeda Strain

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel The Andromeda Strain
Instruktør Robert Wise
Udgivelsesår 1971
Tags NASA, spænding(suspense), epilepsi(epilepsy), biologiske våben(biological weapon), nukleare trussel(nuclear threat), nye Mexico(new mexico), videnskab(science), hemmelighed Lab(secret lab), Alien fænomener(alien phenomenons), biologi(biology), kemi(chemistry)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere