Marley & Me

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af David Frankel med skuespillerne Ben Hyland, Sarah O'Kelly, Ana Ayora, Paul Tei fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Jennifer Aniston og Owen Wilson underholder i rollerne som John og Jenny Grogan, et ungt par, som overvejer at vende op og ned på deres tilværelse og få et barn. Og så kommer Marley - en dejlig, uregerlig labradorhvalp, som dumper i lydighedsskolen og hurtigt forvandler Grogan-huset til et katastrofeområde. Men med et hjerte så stort som sin appetit på narrestreger følger Marley familien Grogan gennem livets op- og nedture, inklusive nye jobs, nye hjem og de evige udfordringer, der følger med en voksende familie. Til sidst indser John og Jenny, at verdens værste hund faktisk bringer det bedste frem i dem.

Marley & Me

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel Marley & Me
Instruktør David Frankel
Udgivelsesår 2008
Tags hund(dog), journalist, tab af familie(loss of family), baseret på roman(based on novel), duringcreditsstinger, hvalp(puppy), ( ), klummeskribent(columnist), dyr bly(animal lead)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film