If Only

Er en Action, Fantasy, Drama film instrueret af Gill Junger med skuespillerne Lucy Davenport, Oscar James, Roy Sampson, Paul Nicholls fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Samantha er en ung amerikaner, der studerer musik i London. Hun elsker sin engelske kæreste, Ian, dybt, men Ian er så optaget af sit arbejde, at han har en tendens til at forsømme hende. Først da tingene tager en tragisk drejning, indser Ian, at han ikke kan bære at miste Samantha. Men som ved et mirakel får Ian en chance til, og nu må han udnytte den til at vise Samantha, hvor meget hun betyder for ham.

If Only

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Drama
Originaltitel If Only
Instruktør Gill Junger, Gil Junger
Udgivelsesår 2006
Tags Kærlighed(love), tab af elsker(loss of lover), blod(blood), tunge regn(heavy rain), blod på ansigt(blood on face), død af kæreste(death of girlfriend), Kærlighed drama(love drama), død af kæreste(death of boyfriend), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film