I Still Know What You Did Last Summer

Er en Thriller film instrueret af Danny Cannon med skuespillerne Brandy Norwood, Freddie Prinze Jr., John Hawkes, Muse Watson fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Kan du huske Ben Willis? Han var den fisker, som myrdede den dreng, der var chauffør i den bil, der kørte af vejen og dræbte hans datter Sara. Han var manden, der iført oliefrakke og med en krog i hånden, var opsat på blodig hævn. Og nu er han tilbage... Det er svært at glemme en mand, der nægter at dø.

I Still Know What You Did Last Summer

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel I Still Know What You Did Last Summer
Instruktør Danny Cannon
Udgivelsesår 1998
Tags marihuana(marijuana), fisker(fisherman), Bahamas, konkurrence(competition), hævn(revenge), mord(murder), ø(island), blod(blood), College, Killer, kniv(knife), slasher, ferie(vacation), Resort, radio, Storm, krog(hook)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film