Truth

Er en Biografi, Drama film instrueret af James Vanderbilt med skuespillerne Topher Grace, Lewis Fitz-Gerald, Elizabeth Nabben, Matt Ruscic fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Truth er baseret på den sande historie om en af nyere tids største journalistiske skandaler i USA. To måneder inden præsidentvalget i 2004 vælger 60 Minutes produceren Mary Mapes (Cate Blanchett) og den højtrespekterede Dan Rather (Robert Redford), at gå i luften med en historie, der kan blive en game-changer i valgkampen. Her fremvises fire dokumenter, der tilsyneladende beviser, at George W. Bush fik særbehandling som soldat under Vietnamkrigen og undgik at komme i kamp. Men der sås hurtigt tvivl om dokumenternes ægthed og det, der skulle være en eksplosiv politisk historie bliver nu en massiv journalistisk skandale, der ender med at få enorme konsekvenser og give rystelser i store dele af mediebranchen.

Truth

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel Truth
Instruktør James Vanderbilt
Udgivelsesår 2015
Tags biografi(biography), en ordet titel(one word title), dokument(document), tv reporter, instruktør debut(directorial debut), præsidentvalg valg(presidential elections), politiske skandale(political scandal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film