ParaNorman

Er en Komedie, Animation, Eventyr film instrueret af Sam Fell med skuespillerne Alicia Lagano, Alex Borstein, Jeff Garlin, Hannah Noyes fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En 11-årig dreng, der kan tale med de døde, er omdrejningspunktet i denne animerede gyser for hele familien. Ingen i den lille by Blithe Hollow tror på Normans evner, indtil en rædselsvækkende forbandelse truer byen. Filmen er lavet ved hjælp af stop-motion teknik og blev nomineret til en Oscar for bedste animerede film.

ParaNorman

Detaljer

Genre Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel ParaNorman
Instruktør Sam Fell, Chris Butler
Udgivelsesår 2012
Tags aftercreditsstinger, forbandelse(curse), Ghost, Stop motion animation, jock, medium, kommunikere med den døde(communicating with the dead), beskæftiger sig med den fortiden(dealing with the past), hængt barn(hanged child), by Hall(town hall), spøgelsesagtige stemme(ghostly voice), mand iført håndklæde(man wearing towel), heks retssag(witch trial), barn heks(child witch), empati(empathy), mærkelig(strange)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film