cykelmyggen og dansemyggen

Er en Familie , Animation film instrueret af Jannik Hastrup med skuespillerne Kaya Brüel, Peter Frödin, Ellen Hillingsø, Fabian Harlang fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Dansemyggen Dagmar elsker at danse og så elsker hun Egon, som derimod elsker at cykle. Han mener derfor, at de må sætte deres forhold lidt på stand by, indtil hans drengedage er forbi og han har set noget mere af verden. Men inden Egon når så langt, så dræber den onde myredronning Dominella og hendes soldater den sorte myredronning. Og så bliver de to myg involveret i et sandt drama.

cykelmyggen og dansemyggen

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel cykelmyggen og dansemyggen
Instruktør Jannik Hastrup, Flemming Quist Møller
Udgivelsesår 2007
Tags Kærlighed(love), venskab(friendship), kulturforbørn.dk, ibens film
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film