mus i eget hus

Er en Familie , Komedie film instrueret af Gore Verbinski med skuespillerne Steve Bean, Christopher Walken, Mario Cantone, Debra Christofferson fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Du hyler af grin over denne fantastiske komedie som kritikerne kalder: "Brølende underholdning for børn og voksne". De altid uheldige brødre Lars og Ernie Smuntz (Nathan Lane og Lee Evans) er ikke særligt imponerede over det faldefærdige gamle herskabshus de arver...indtil de opdager at deres forfaldne gods faktisk er flere millioner værd. Men før de kan kræve pengene ind er de nødt til at få husets sidste, stædige beboer ud; en lille hårdnakket mus. Hvad der måske synes legende let bliver en storslået kamp af hysteriske dimensioner.

mus i eget hus

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel mus i eget hus
Instruktør Gore Verbinski
Udgivelsesår 1997
Tags mus(mouse), Brother Brother forholdet(brother brother relationship), tab af far(loss of father), hus(house), arv(inheritance)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film