Overboard

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Rob Greenberg med skuespillerne Swoosie Kurtz, Alyvia Alyn Lind, Davin Mackay, Fernando Luján fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
159 kr Altid Se nu

Plot

Den forkælede rigmand Leonardo fester på sin yacht, hvor Kate, en enlig mor til tre, er ansat til at gøre rent efter ham. Han fyrer hende på tvivlsomt grundlag og nægter at betale hende for sit arbejde. Da han samme aften falder overbord i en brandert, er det Kate, der først besøger ham på hospitalet. Leonardo har hukommelsestab, så Kate overbeviser ham om, at de er mand og kone, og hun sætter ham i arbejde. Det har han aldrig prøvet før, men langsomt vænner han sig til det og falder til i den lille familie. Men Leonardos rigtige familie leder efter ham, og hans hukommelse kan vende tilbage hvert øjeblik. Vil den nye familie blive sammen, eller vender Leonardo tilbage til sit gamle liv?

Overboard

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Overboard
Instruktør Rob Greenberg
Udgivelsesår 2018
Tags hævn(revenge), rige(rich), genindspilning(remake), hukommelsestab(amnesia), velhavende(wealthy), røvhul(asshole)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere