You Will Meet a Tall Dark Stranger

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Woody Allen med skuespillerne Christian McKay, Ewen Bremner, Roger Ashton-Griffiths, Josh Brolin fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Anthony Hopkins spiller Alfie, der vågner op en nat med paniske tanker omkring sin egen dødelighed. I et forsøg på at genopfinde sig selv forlader han konen Helena for at prøve en yngre model. Helena efterlades med selvmorderiske tanker, men genvinder trygheden, da hun søger råd hos spåkonen Cristal. Samtidig går datteren Sally og roder med egne ægteskabelige problemer, da hendes forfatter-mand Roy kæmper med sin nye roman. Sally flygter fra virkeligheden og drømmer om en tilværelse sammen med galleriejeren Greg, og Roy får fornyet inspiration hos den smukke genbo Dia.

You Will Meet a Tall Dark Stranger

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel You Will Meet a Tall Dark Stranger
Instruktør Woody Allen
Udgivelsesår 2010
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere