Låt den rätte komma in

Er en Romantik, Gyser, Drama film instrueret af Tomas Alfredson med skuespillerne Ika Nord, Karl-Robert Lindgren, Patrik Rydmark, Mikael Erhardsson fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Den 12-årige enspænder Oskar er de lokale bøllers fortrukne offer. Det begynder at ændre sig, da Oskar bliver ven med den nye nabos datter. Oskar opdager hurtigt, at hun er lidt speciel og at hun har en forbindelse til en række makabre mord, der er begået i nabolaget.

Låt den rätte komma in

Detaljer

Genre Romantik, Gyser, Drama
Originaltitel Låt den rätte komma in
Instruktør Tomas Alfredson
Udgivelsesår 2008
Tags bølle(bully), kvinde nøgenhed(female nudity), mobning(bullying), mord(murder), vampyr(vampire), Kastration(castration), barn vampyr(child vampire), androgyny, unge Kærlighed(young love), svensk(swedish), nye nabo(new neighbor), Zor
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film