reality bites

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Ben Stiller med skuespillerne Swoosie Kurtz, John Mahoney, Eric Morgan Stuart, Renée Zellweger fra 1994

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Som taler ved afslutningsfesten på college burde Lelaina Pierce være på vej mod en stor fremtid, men hun er kun produktionsassisten for en irriterende være på morgen-tv. I sin fritid laver Lelaina en bidende, ofte skandaløs video-dokumentarfilm om sine jævnældrende - den promiskuøse 70'er-skøre roommate Vickie, den seksuelt kuede Sammy og sin bedste ven Tray, der er en umotiveret rebel. Undervejs møder Lelaina Michael, en ambitiøs leder, der vise hendes film på In Your Face TV. Pludselig er hun blevet centrum i et underligt trekantdrama med den pålidelige Michael på den ene side og den sexede dystre Tray på den anden.

reality bites

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel reality bites
Instruktør Ben Stiller
Udgivelsesår 1994
Tags videokamera(camcorder), samlever(cohabitant), roommate, yuppie, fiktive tv Vis(fictional tv show), arbejdsløse(unemployed), generationer confilct(generations confilct), Cabriolet
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film