Loving

Er en Romantik, Drama film instrueret af Jeff Nichols med skuespillerne Raymond H. Johnson, Smith Harrison, Robert Haulbrook, Benjamin Booker fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
149 kr. for Altid
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
189 kr Altid Se nu

Plot

Virginia, 1958. Et såkaldt blandet ægteskab anses ikke kun som umoralsk - det er også ulovligt. Da Richard og Mildred forelsker sig, er de godt klar over, at de kommer i søgelyset, og at der bliver talt om dem bag deres ryg. Men det er da de blive gift, at ord bliver til handling, og de to bliver anholdt. Parret besutter sig for at føre deres sag hele vejen til Højesteret og kæmpe for deres kærlighed.

Loving

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Loving
Instruktør Jeff Nichols
Udgivelsesår 2016
Tags biografi(biography), ægteskab(marriage), retten(court), Supreme retten(supreme court), interracial par(interracial couple), interracial ægteskab(interracial marriage), Virginia, civils rettigheder(civils rights)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere