The Lake House

Er en Romantik, Fantasy, Drama film instrueret af Alejandro Agresti med skuespillerne Shohreh Aghdashloo, Jennifer Clark, Lynn Collins, Sandra Bullock fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

Kate Forster (Sandra Bullock) er en læge, som bor i et smukt hjem ved en sø. Da hun bliver tvunget til at flytte, sørger hun for at hendes post bliver sendt videre den nye adresse. Til sin store overraskelse modtager hun en romantisk besked fra Alex Burnham (Keanu Reeves), en arkitekt, som bor i hendes tidligere hjem. Men poststemplet på brevet afslører, at han faktisk boede i hytten to år før, hun gjorde?

The Lake House

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Drama
Originaltitel The Lake House
Instruktør Alejandro Agresti
Udgivelsesår 2006
Tags fremtidige(future), Chicago, Skrivning(writing), tid(time), arkitekt(architect), arkitektur(architecture), mystisk brev(mysterious letter), i nærheden af fremtidige(near future), første Kys(first kiss), romantisk drama(romantic drama), passage af tid(passage of time)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film