How to Talk to Girls at Parties

Er en Romantik, Musik, Komedie film instrueret af John Cameron Mitchell med skuespillerne Joanna Scanlan, Alice Sanders, Matt Lucas, Stephen Campbell Moore fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

Enn, en genert teenage punk-rocker i en engelsk forstad i 70'erne, og hans venner, Vic og John, sniger sig ind til en fest, hvor de møder en gruppe piger, der lader til at stamme fra en anden verden. Først tror de, det er en kult. Men snart indser de, at pigerne faktisk kommer fra en anden verden - det ydre rum. Lederne af disse rumvæsen-kolonier har en dyster plan i tankerne, men det forhindrer ikke Enn i at blive vildt forelsket i Zan, en af koloniernes hovedmedlemmer. Deres romance sætter gang i en række mere og mere sensationelle begivenheder, der fører til den ultimative konfrontation mellem punkere og rumvæsener og tester båndene af venskab, familie og ægte kærlighed.

How to Talk to Girls at Parties

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Komedie
Originaltitel How to Talk to Girls at Parties
Instruktør John Cameron Mitchell
Udgivelsesår 2017
Tags London, 1970s, Alien, punk, Galaxy, baseret på kort historie(based on short story), punk Rock, croydon
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere