Tilbage til Cold Mountain

Er en Romantik, Krig, Drama film instrueret af Anthony Minghella med skuespillerne Renée Zellweger, Ethan Suplee, Brendan Gleeson, Donald Sutherland fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

Lige før den amerikanske borgerkrig bryder ud, kommer den smukke præstedatter Ada Monroe til Cold Mountain - en lille bjerglandsby i North Carolina. Hun forelsker sig i den unge snedker Inman, men kærligheden bliver kun flygtig, da Inman bliver indkaldt til og skal i krig. Inman gennemlever krigens sande inferno og det eneste, der holder ham oppe er håbet om at gense Ada. Hjemme i Cold Mountain er Ada ved at bukke under. Efter faderens pludselige død, har hun svært ved at holde gården. Men hun får uventet hjælp af den mere livserfarne Ruby, der har hænderne skruet rigtigt på, og snart får de sat skik på gården. Efter at være blevet såret fra skud deserterer Inman for at komme hjem. Men den lange vandring mod Cold Mountain bliver et mareridt. Såret og jaget af militsen, drives Inman videre i sin længsel efter Ada.

Tilbage til Cold Mountain

Detaljer

Genre Romantik, Krig, Drama
Originaltitel Cold Mountain
Instruktør Anthony Minghella
Udgivelsesår 2003
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), tab af familie(loss of family), tab af elsker(loss of lover), tab af far(loss of father), desertør(deserter)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film