Tag til Rønneby Kro

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Ib Schønberg, Sigrid Horne-Rasmussen, Svend Bille, Henry Nielsen fra 1941

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Folkekomedie om ejeren af Rønneby Kro (Johannes Meyer), som på sine gamle dage vil udgive sine erindringer. Han er tidligere tjener på Maxim i København, og dette notorisk lystige sted har haft en lang række interessante gæster gennem årene. Tre af dem, der nu har gjort standsmæssige karrierer, synes det ville være problematisk, for at sige det mildt, hvis alt for mange fortidige detaljer kom frem, så de hyrer en advokat til at få stoppet bogen. Men de har gjort regning uden værten, overtjeneren (Ib Schønberg) og journalisterne (Bodil Kjer, Sigrid Horne-Rasmussen og Poul Reichhardt). Fin film fra fyrrerne!

Tag til Rønneby Kro

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel Tag til Rønneby kro
Instruktør Alice O'Fredericks, Jon Iversen, Lau Lauritzen
Udgivelsesår 1941
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere