Den sande historie om den bestøvlede kat

Er en Komedie, Animation film instrueret af Macha Makeïeff med skuespillerne Arthur Deschamps, Sune Svanekier Pedersen, Mikkel Boe Følsgaard, Jérôme Deschamps fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Alle børns talende favoritkat er tilbage i denne splinternye og hylende morsomme udgave af Brødrene Grimms fantastiske eventyr! Den unge møller er faldet pladask for landets smukke prinsesse, og sammen med sin talende kat forsøger han at erobre hendes hjerte. Han har nemlig syet et par af de sejeste røde støvler til katten, som til gengæld lover at hjælpe ham med at vinde hendes hjerte ved hjælp af sine ganske særlige tricks. Kongen og dronningen vil naturligvis ikke acceptere at gifte deres datter bort til en fattig møller, så der skal et et væld af snedige planer og et godt drys af humor til, hvis planen skal lykkes. Der er dog en flok af modbydelige væsener, som selv ønsker at gifte sig med prinsessen - og de vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at forhindre brylluppet!

Den sande historie om den bestøvlede kat

Detaljer

Genre Komedie, Animation
Originaltitel La véritable histoire du Chat Botté
Instruktør Macha Makeïeff, Jérôme Deschamps, Pascal Hérold
Udgivelsesår 2011
Tags Surrealisme(surrealism), kat(cat), tegneserie kat(cartoon cat)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film