peddersen & findus - nissemaskinen

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Anders Sørensen med skuespillerne Lars Knutzon, Anita Höfer, Tord Peterson, Doris Gallart fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
49 kr Altid Se nu

Plot

Peddersen er kommet til at love Findus, at julenissen vil komme på besøg juleaften. Som alle andre voksne tror Peddersen imidlertid ikke på julenissen, så han beslutter at bygge en ”nissemaskine” for at opfylde kattens ønske. Det volder dog langt større problemer, end Peddersen har forestillet sig, så Findus og hans venskab kommer ud i en alvorlig krise. Samtidig lider Peddersens manglende tro på julenissen et alvorligt knæk... Efter succeserne med filmene ”Det Kattens År” og ”Fornemt Besøg” er Peddersen og Findus tilbage i fin form med juleeventyret ”Nissemaskinen”.Hvor de to tidligere film var bygget op af en lang række enkeltstående episoder fra Sven Nordqvists populære billedbøger, er ”Nissemaskinen” Peddersen og Findus’ første egentlige spillefilm. Den bygger på Nordqvists børneroman af samme navn fra 1994 og handler om det store spørgsmål: Kommer julenissen med gaver til jul, eller gør han ikke?

peddersen & findus - nissemaskinen

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation
Originaltitel peddersen & findus - nissemaskinen
Instruktør Anders Sørensen, Jørgen Lerdam
Udgivelsesår 2005
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere