Nu stiger den

Er en Familie , Komedie film instrueret af Annelise Hovmand med skuespillerne Jesper Langberg, William Rosenberg, Walt Rosenberg, Bendt Rothe fra 1966

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den nygifte Ellehammer lever at af fremstille motorcykler og tekniske mærkværdigheder i en københavnsk baggård kort efter århundredeskiftet. Han får den idé, at han vil lave en flyvemaskine. Han ved, det kan lade sig gøre, men der er lang vej. De første vakkelvorne stativer og den ikke mindre vakkelvorne private økonomi truer med at sætte en stopper for det hele. Hans trofaste hjælper, Petersen, tilbyder ham sine små sparepenge og hans entusiastiske ven, den unge grossererer Just, vil også gerne yde sit bidrag. Hans problem er bare, at han er afhængig af sin jævnaldrende og foruroligende dejlige stedtante, Caroline, der er indsat som hans formunder. Da hun siger nej til at deltage, bringer Just hele foretagendet i kløerne på nogle griske pengehajer, der har helt andre bagtanker. Da Ellehammer en dag er klar til første flyvning, stiger spændingen til uanede højder.

Nu stiger den

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Nu stiger den
Instruktør Annelise Hovmand
Udgivelsesår 1966
Tags baseret på True historie(based on true story), flyvende(flying), luftfart(aviation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film