iqbal og den hemmelige opskrift

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Tilde Harkamp med skuespillerne Andreas Bo, Torben Zeller, Dar Salim, Martin Brygmann fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
99 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
129 kr Altid Se nu

Plot

Iqbal er en charmerende, fantasifuld og sjov dreng, hvilket ifølge hans far slet ikke er nok, hvis man skal blive til noget i verden. Men da Iqbal sammen med veninden Sille og lillebroren Tariq ved et uheld kommer til at sprænge deres skole i luften, er hans far dog det mindste problem. To forbrydere vil nemlig have fat i opskriften på det tilfældigt hjemmebryggede sprængstof og sprænge Tivoli i luften. Tariq kan ikke præcist huske opskriften, så forbryderne kidnapper den nuttede lillebror Dindua. Jagten går nu ind for at befri Dindua og redde Tivoli - og det kræver samarbejde, mod og ikke mindst en masse fantasifulde idéer.

iqbal og den hemmelige opskrift

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel iqbal og den hemmelige opskrift
Instruktør Tilde Harkamp
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere