Marshall

Er en Biografi, Drama film instrueret af Reginald Hudlin med skuespillerne Jussie Smollett, Ahna O'Reilly, Josh Gad, Jeffrey DeMunn fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
169 kr Altid Se nu

Plot

MARSHALL er baseret på et skelsættende øjeblik i Thurgood Marshalls liv, som banede vejen for, at han blev den første afrikansk-amerikanske højesteretsdommer. Mens nationen vakler på randen af 2. verdenskrig sender et næsten bankerot NAACP Marshall til det konservative Connecticut for at forsvare en sort chauffør mod sin velhavende, berømte arbejdsgiver i en stærkt offentliggjort proces om seksuelt overgreb og mordforsøg. Han har brug for en højprofileret sejr, men forrhindret af en kønsdiskriminerende domstol, bliver Marshall partner med Samuel Friedman, en ung jødisk advokat, der aldrig har prøvet en sag fær. Marshall og Friedman kæmper mod en fjendtlig storm af frygt og fordomme og er drevet af at opdage sandheden i den sensationelle proces, der hjalp med at lægge grundlaget for den kommende Borgerrettighedsbevægelse.

Marshall

Detaljer

Genre Biografi, Drama
Originaltitel Marshall
Instruktør Reginald Hudlin
Udgivelsesår 2017
Tags retten(court), advokat(lawyer), 1940s, loven(law)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere