Look Who's Talking Now

Er en Romantik, Familie , Komedie film instrueret af Tom Ropelewski med skuespillerne John Travolta, George Segal, Charles Barkley, Tabitha Lupien fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Molly og James og deres to dejlige unger er havnet i vanskeligheder, fordi Molly er blevet fyret og James hele tiden flyver som pilot for den rige og sexede Samantha, der har planer om at forføre James. Børnene Mikey og Julie savner deres far, men da de får en hund hver, bliver det hele lidt bedre. De to hunde (hvis hyleskægge replikker leveres af Danny DeVito og Diana Keaton) kan imidlertid ikke døje hinanden, og det afstedkommer en mængde festlige løjer. Da Molly og ungerne havner i livsfare, må de to hunde imidlertid vove pelsen og samarbejde, for at redde deres familie.

Look Who's Talking Now

Detaljer

Genre Romantik, Familie , Komedie
Originaltitel Look Who's Talking Now!
Instruktør Tom Ropelewski
Udgivelsesår 1993
Tags familie(family), hund(dog), søskende(siblings), hvalp(puppy), monolog
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere