Hallam Foe

Er en Romantik, Kriminal, Thriller film instrueret af David Mackenzie med skuespillerne Maurice Roeves, John Paul Lawler, Ewen Bremner, Maurice Roëves fra 2007

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Overvåg den, du vil afsløre. Udspionér den, du vil elske. Han er 17 år og som sådan en fuldstændig normal, følelsesforstyrret teenagedreng. Men Hallam Foe har en hemmelighed. Skjult i trætoppene og på byens tage fanger han en bizar verdensbegivenhed i sin kikkert. Om end det er hans onde stedmor, som Hallam mistænker for at have dræbt hans rigtige mor eller om det er blondinen Kate, som han har udset til sit hjertes udkårne? Hallam Foe har dem på kornet. Og nu vil han føre sin plan med dem ud i livet.

Hallam Foe

Detaljer

Genre Romantik, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel Hallam Foe
Instruktør David Mackenzie
Udgivelsesår 2007
Tags nye Kærlighed(new love), døende og død(dying and death), seksualitet(sexuality), nat liv(night life), trin mor(step mother), kriminalitet(crime), erotik(eroticism), beobachten, konflikt(conflict)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film