in the name of the father

Er en Historisk, Biografi, Thriller film instrueret af Jim Sheridan med skuespillerne Saffron Burrows, Britta Smith, Corin Redgrave, Frankie McCafferty fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Gerry Conlon er en ubetydelig tyv i 70'ernes splittede Belfast, og hans største interesser er at drikke sig fuld og feste, hvilket hans stille og skrøbelige far Giuseppe er meget imod. Da Gerry gør IRA vrede, sender hans far ham til England, hvor hans udskejelser gør, at han er på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Han er uskyldig, men tvinges til at tilstå terroristers bombeangreb og idømmes livsvarigt fængsel. Den uskyldige Giuseppe bliver også anholdt og fængslet, og i fængslet opdager Gerry langsomt, at faderens tilsyneladende skrøbelighed dækker over en utrolig styrke og klogskab. Sammen med en meget engageret forsvarer beslutter Gerry at få sin uskyld bevist, rense sin fars navn og afsløre sandheden bag en af juraens mest skamfulde begivenheder i nyere tid.

in the name of the father

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Thriller, Drama
Originaltitel in the name of the father
Instruktør Jim Sheridan
Udgivelsesår 1993
Tags far-søn forholdet(father-son relationship), 1970s, bombe(bomb), fængsel(prison), terrorisme(terrorism), tro(faith), tortur(torture), retssalen(courtroom), retssag(trial), irsk(irish)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film