karlsson på taget

Er en Familie , Animation film instrueret af Vibeke Idsøe med skuespillerne Pernilla August, Börje Ahlstedt, Ghita Nørby, Maria Bolme fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* En smuk, klog og tilpas tyk mand i sine bedste år - det er Karlsson på taget. Karlsson er nemlig absolut ikke nogen genert person, og på døren til sit hus står: "Her bor verdens bedste Karlsson". En dag kommer Karlsson flyvende ind gennem vinduet til Lillebror. Karlsson fascineres af Lillebrors dampmaskine og sætter - trods Lillebrors bekymringer - med sædvanlig selvtillid gang i maskineriet. Karlsson forsikrer nemlig Lillebror, at han er intet mindre end verdens bedste dampmaskine-operatør!

karlsson på taget

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel karlsson på taget
Instruktør Vibeke Idsøe
Udgivelsesår 2002
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere