Pal Joey

Er en Romantik, Musik, Komedie film instrueret af George Sidney med skuespillerne Rita Hayworth, Frank Sinatra, Barbara Nichols, Hank Henry fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Pal Joey med Rita Hayworth, Frank Sinatra og Kim Novak er en sofistikeret musikalsk komedie om den mytiske danser Joey. Sinatra spiller Joey Evans, en kabaretsanger, der forfører velhaverinden Vera Simpson (Hayworth) til at finansiere hans helt egen natklub, men derefter falder for den yppige korpige Linda English (Novak). Pal Joey var 17 år undervejs og hidrører fra en række fortællinger i brevform af journalisten John O'Hara, der i avisen The New Yorker underskrev dem "Hilsen din kammesjuk Joey". O'Hara omskrev senere historierne til bogform som endte på Broadway med Gene Kelly i den første opsætning. Som del af Columbias omfattende produktionshelvede for at få filmatiseret den allerede populære fortælling, kogte sladderspalterne over med historier om fejder over superstjernernes kreditering. Sinatras popularitet var da på sit højeste, men rødbomben Hayworth havde kontrakt på at stå øverst på alle filmplakater, hvortil Sinatra tørt udtalte, "Den sandwich har jeg det altså fint med at ligge i midten af." Filmen giver os nogle af Rogers & Harts bedste sange, herunder "My Funny Valentine" og ikke mindst en af Sinatras signatursange, "The Lady Is A Tramp." "Pal Joey" blev nomineret til fire Oscars® for 1957 og den kommercielle succes blev den glamourøse Rita Hayworths passende svanesang for Columbia, der med denne film gav stafetten videre til Kim Novak, den sidste i en lang række studieskabte sweethearts.

Pal Joey

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Komedie
Originaltitel Pal Joey
Instruktør George Sidney
Udgivelsesår 2003
Tags San Francisco, sanger(singer), natklub(nightclub), musikalske antallet(musical number), kvinde sanger(female singer), nat Club sanger(night club singer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere