Molly's Game

Er en Biografi, Krimi, Drama film instrueret af Aaron Sorkin med skuespillerne Mariah Owen, Bo Martyn, Duane Murray, Chris O'Dowd fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

'Molly's Game' er baseret på den virkelige historie om Molly Bloom, som beskrevet i hendes selvbiografi af samme navn. Molly er professionel skiløber, men efter en slem skade beslutter hun sig for at flytte til Los Angeles. I Englenes by bliver hun en del af en underverden med eksklusive pokerspil, hvor kendisser og mangemillionærer brænder deres formuer af. Da hun rykker spillet til New York, udvikler kundebasen sig dog i den forkerte retning - og Molly kommer i politiets søgelys. Filmen dykker ned i en verden med overdådig livsstil og hurtige penge.

Molly's Game

Detaljer

Genre Biografi, Krimi, Drama
Originaltitel Molly's Game
Instruktør Aaron Sorkin
Udgivelsesår 2017
Tags biografi(biography), far datter forholdet(father daughter relationship), Olympiske spil(olympic games), retten(court), advokat(lawyer), Poker, retssalen(courtroom), sne skiløb(snow skiing), høj stakes(high stakes), baseret på en true historie(based on a true story), kort spille(card playing)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere