Sausage Party

Er en Fantasy, Animation film instrueret af Greg Tiernan med skuespillerne Michael Dobson, Ian Hanlin, Lauren Miller, Karen E. Wright fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
59 kr Altid Se nu
89 kr Altid Se nu

Plot

Frank tror, ligesom de andre pølser i pakken, at når først man bliver købt i supermarkedet, er man fri. Desværre går den groteske sandhed op for dem alle, da de rammer køkkenbordet. Nu må Frank begive sig ud på en rejse, der fører ham tilbage i fødekæden for at se, hvordan en pølses liv starter. Måske han kan advare de andre.

Sausage Party

Detaljer

Genre Fantasy, Animation
Originaltitel Sausage Party
Instruktør Greg Tiernan, Conrad Vernon
Udgivelsesår 2016
Tags voksen animation(adult animation), part(party), mad(food), supermarked(supermarket), Køn scene(sex scene), musikalske antallet(musical number), pølse(sausage), købmand butik(grocery store), antropomorfe mad(anthropomorphic food), gum
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere