Styrmand Karlsen

Er en Familie , Komedie film instrueret af Annelise Reenberg med skuespillerne Hugo Herrestrup, Poul Thomsen, Mogens Pedersen, Per Wiking fra 1958

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Førstestyrmanden Knud Karlsen har netop fået en trist nyhed fra sin kæreste. Ombord på skibet er også kokken Valdemar, matrosen Ole, rederens selvsikre søn Robert og en hel flok ivrige sømænd. Ombord udvikler dramatikken sig for hvert minut, kulminerende i filmens klimaks...

Styrmand Karlsen

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Styrmand Karlsen
Instruktør Annelise Reenberg
Udgivelsesår 1958
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere